Haber

Önder Canpolat müjdeyi verdi: Çet Spor Tesisi’nin proje çalışmaları tamamlandı.

Haliliye’de 5 yıllık süreçte Belediye Başkanı Mehmet Canpolat hayata geçirdiği projelerle ilçede gözle görülür değişikliklere imza attı. Canpolat, Haber7 muhabiri Yavuz Selvi’ye 5 yıl boyunca yaptıklarını ve yeni dönemin şifrelerini anlattı.

Canpolat Haliliye’ye müjdeyi verirken, “Şimdi bu konuyu da müjdeleyelim. Atadan kalma bir spor kompleksi tesisinin çalışmalarını ve projesini tamamladık. İnşallah milli sporlarımızın, güreşlerimizin de yer alacağı bir tesisin projesini tamamlayacağız” dedi. Önümüzdeki dönemde okçuluk da uluslararası standartlarda gerçekleştirilecek.” “Temelini atacağız ve açılışını yapacağız.” sözlerini kullandı.

 

“AK PARTİ HİZMET DEMEKTİR”

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat şunları söyledi:

Nasıl ki 2019 yılında da Sayın Cumhurbaşkanımızın beyanı ve vatandaşlarımızın teveccühü ile yüksek oy oranıyla vatandaşlarımıza hizmet etmenin onurunu yaşadıysak, 31 Mart’ta da hedefimiz yüksek oy oranıyla vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam etmek olacaktır. vatandaşlarımızın takdiriyle. Halkımızla birlikteyiz. Biz her zaman onların içindeyiz. Onların acısını paylaşıyoruz. Acılı günlerde, mutlu günlerde, hizmet noktasında amacımız ve mottomuz; Vatandaşların arasında dolaşıyoruz, dolaşıyoruz. Vatandaşlardan gelen talepler her zaman birikir ve sonunda bu vatandaşın istek ve talepleri doğrultusunda projeye dönüşür. Vatandaş bu projenin manşonunu satıyor. En iyi manşetleri vatandaşlar yapıyor gibi görünüyor. Projelerimiz ve hizmetlerimizle her zaman var olduk.

AK Parti eşit hizmet demektir, gerçek belediyecilik sloganı ve sloganıyla artık vatandaşlarımızın karşısındayız. Devlet yönetimi ve hizmetleri açısından Türkiye’ye ve dünyaya hizmet eden, aynı zamanda belediyecilikte duayen olan bir lider var. Herkes kendine bir rol model seçer. Herkes kendine bir lider seçer. Seçtiğimiz rol modelimiz liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. AK Parti belediyesiyle ilgili birçok konuyu kendisinden öğrendik. Birçok konuyu dünya öğrendi, Türkiye öğrendi. AK Parti’nin bugüne kadar belediyecilikteki başarısı Sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul’daki hizmetlerinin meyvesidir.

Sayın Cumhurbaşkanımızdan aslında daha fazlasını öğreneceğiz ama öncelikle sizlerin Sayın Cumhurbaşkanımızla birlik olmanız gerekiyor. Bir arada kalın, bir arada kalın ve dediği gibi korkmayın, kendinizi kaptırmayın, Tanrı bizimledir. Bu mottoyla, önümüze ne kadar zor ve ne kadar engel çıkarsa çıksın, bu kararlılıkla inanmak başarının yarısından fazlasıdır. Yolumuza devam ediyoruz, devam edeceğiz. Vatandaşlarımızla bir olmak, onlarla birlikte olmak için çaba göstereceğiz ve umarım geçmişte olduğu gibi önümüzdeki dönemde de hizmetlerimizi artırarak yolumuza devam edeceğiz.

HALİLİYE’DE MAHALLESİ PAZARLARI KURULDU

Birçok mahallemizde semt pazarında yerimiz yoktu. Ama biz bu semt pazarını daha kompleks bir tesise dönüştürdük. Yeni kurulan semt pazarlarımızdan artık mahallelerimizde semt pazarının yanına, varsa emniyet müdürlüğüne park alanı ve yeşil alan ekliyoruz. Kurduğumuz bazı semt pazarlarında sosyal yardım işleri müdürlüğümüzü oraya taşıyarak bodrum katlara kot ve imar açısından hizmet veriyoruz. Yani bir tesisi kompleks bir tesise dönüştürüyoruz. Ayrıca ilçe pazarının bir kısmının yapıldığı Karşıyaka Mahallesi’nde halı saha ve cami yaptık. Ahmet Yesevi’nde artık yeşil alana sahip kompleks bir tesis olan son derece çağdaş bir semt pazarı inşa ettik. İnşallah onu da açacağız.

KİRALAMA ARAÇLARIN DURDURULMASI İLE BÜYÜK TASARRUF SAĞLANDI

Ama belediyecilik açısından 2014 yılında kurulmuş yeni bir belediyeydik. Yaklaşık 10 yıla ulaştık. Kurumsal anlamda çalışan eğitimi, vatandaşa hizmet, kurumsal anlamda iç yapı dinamiklerinin oluşturulması konusunda 2019-2024 yılları arasında yaptığımız en önemli hamle araç filosuyla ilgili oldu. Haliliye Belediyesi’nde şu anda kiralık araç kalmamıştır. Haliliye Belediyesi artık iş makinaları, diğer normal araçlar ve çakıl ocağı tesisiyle kendi kendine yetebilen bir belediye haline geldi. Hesaplamalara baktığımızda Haliliye Belediyesi’ne bir yıllık kira bedeli karşılığında yaklaşık 184 aracı ömür boyu kazandırmış olduk.
O günün şartlarında yaklaşık 184 araçla 184 milyonluk bir yatırımdı. Şu anda yaptığımız hesaplamalara göre yeterli bir girişimle Haliliye Belediyesi’ne 1 katrilyona yakın katma değer kattık. Ekonomik açıdan baktığımızda.

SAĞLIK ALANINDA DEĞERLİ YATIRIMLAR YAPILDI

Tabii vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda ilçemizde Ahmet Yesevi ve Bağlarbaşı Süleymaniye diye bir bölgemiz var. Buradaki vatandaşlarımız hastane, sağlık ve ulaşım konusunda sıkıntı yaşadıklarını söylüyorlardı. Şu anda Haliliye Belediyemizin yaklaşık 16 bin metrekare alana sahip bir binası var. Sağlık Bakanlığı ile görüştük. Yapılan ortak protokol çerçevesinde Şanlıurfa Valiliği ile birlikte iç tadilatı tamamlanmış olup, üst katında her türlü donanıma sahip ameliyathaneler ve poliklinik hizmetinin bulunduğu elli üniteli diş hastanesi bulunmaktadır. Alt katında acil servis odası bulunan tesiste vatandaşlara sağlık hizmeti sunulacak. onu götürdük. Bu aynı zamanda değerli bir yatırımdır.

“BİZ KENDİNE YETERLİ BİR BELEDİYEYİZ”

Belediyecilik demek, doğumdan ölüme kadar vatandaşın yanında ve hizmetinde olmak demektir. Bu taraftan baktığınızda vatandaşımız sabah uyandığında benim suyum akıyor mu? Kanalizasyon drenajım gidiyor mu? Kapınıza geldiğinizde yol veya asfalt var mı? Kaldırım var mı? Temizlik seviyeniz nedir? Biraz yürüyüşten sonra yeşil alan büyüklüğünün artmasına ne dersiniz? Yeşil alanınız var mı? O zaman ulaşıma, sonra trafiğe bu şekilde bakmak lazım. Bundan sonra belediyem benim bölgemde, mahallemde ne tür farklı sosyal hizmetler sağlıyor?

Biz şu anda başta Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan olmak üzere hükümetimiz ve tüm bakanlarımızla, bildiğiniz gibi Bakanımız Bekir Bozdağ’la birlikte ilimize hizmet ediyoruz. Bölgeye başka devlet yatırımlarının da gelmesi için birçok adım attık ve atmaya da devam ediyoruz. Böylece Haliliye ilçemiz umarım bölge bölge, mahalle mahalle böylesine refah bir geleceğe doğru ilerlemeye devam eder, ancak az önce belediyecilikle ilgili kurumsal yapıdan bahsettiğim gibi. Üreten belediye sloganını da ortaya attık. Artık kendi kendine yetebilen bir belediyeyiz. Şu anda park ve bahçe ekipmanlarımızın çoğunu kendimiz üretiyoruz. Kamelyalarımız, oturma gruplarımız ve sosyal donatı ve temizlik işleriyle ilgili diğer parçalarımızın yer aldığı çöp konteynırlarının üretimine yavaş yavaş başladık.

SOSYAL BELEDİYECİLİKTE YAPILANLAR

Öte yandan sosyal belediyeciliğimiz öne çıkıyor. Artık sosyal anlamda vatandaşlarımızın hizmetinde ve desteğindeyiz. Sosyal yardım işleri müdürlüğümüzü önemli ölçüde geliştirdik. Şu anda iki yerde sosyal yardım işleri müdürlüğü olarak hizmet veriyoruz. Sosyal market olarak hizmet veriyoruz. Sosyal markette vatandaşlarımıza kart dağıtıyoruz. Biz de bu piyasada “para geçmez” diyoruz. Kartlı sistem puan sistemiyle birlikte geliyor, bu sayede vatandaşlarımız barınma ihtiyacını rahatlıkla görebiliyor ve ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Ayrıca aşevimiz de var. Bu aşevi 7/24 çalışıyor. Ve yaklaşık 3500 kişiye gıda üretiyorduk. Şu anda 10 bin kişinin faaliyetlerine başladık. İnşallah yakın zamanda hizmete açacağız. Ayrıca sosyal anlamda günlük 6000 kişilik ekmek fabrikamızı da aktif olarak kullanıyoruz. Ahmet Yesevi Camisi Yardımlaşma Tesisi bünyesinde şu anda faaliyetlerimiz devam ediyor. İnşallah birkaç gün içerisinde açılışını yapacağız.
Toplumsal konularda Haliliye ilçemizde kırsal veya merkezi fark etmeksizin pek çok vatandaşımız, ‘Benim bir belediyem var’ sloganıyla tüm ihtiyaçlarının karşılanması konusunda Haliliye Belediyemize güvenerek yolculuklarına devam ediyor. Sürekli bu bölgede dolaşırken, ev ziyaretlerimizde de kardeşlerimizin sadece bu ihtiyaçlarını değil, birçok ihtiyaçlarını da mutlaka karşılamaya çalışıyoruz.

TÜRKİYE’NİN EN GENÇ İLİ ŞANLIURFA

Artık ikisini de böyle tutarsak genç kardeşlerimiz ve kız kardeşlerimiz bizim için özeldir. Şanlıurfa, ortalama 20,4 nüfusuyla Türkiye’nin en genç ilidir. Bu anlamda “Gençliğe yatırım geleceğe yatırımdır.” sloganıyla hareket ediyoruz. Üniversite öğrencilerimize gençlikle ilgili dersler veriyoruz. Üniversite sınavına hazırlanmak için kitapçıklar, fasiküller ve deneme sınavları bu yıl da devam ediyor ve çok şükür ki başta tıp fakültesi, hukuk fakültesi olmak üzere pek çok öğrencimiz Haliliye Belediyesi kurs merkezleri aracılığıyla üniversitelere giriş yapıyor. .

POMEM ve BESYO adını verdiğimiz, yeniden üniversiteye hazırlanan kardeşlerimize ise spor salonlarımızda eğitmenlerimiz eşliğinde ders verilmektedir. Ve birçoğu girdiği sınavlardan başarılı oluyor. Başka milletlerin ikametgahları olarak nitelendirdiğimiz kurs merkezlerimizde hem hanımlarımız hem de diğer kardeşlerimiz hem bilimsel yönden hem de fen bilimleri alanında dersler alarak geleceğe hazırlanıyorlar. Kurs merkezlerimizde birçok bölümde bayanlarımıza kurslar vermeye devam ediyoruz. Testere, dikiş, nakış, resim, el becerilerinin geliştirilmesi konusunda olduğu kadar sportif anlamda da yine gençlerimizin yanında olduğumuzu söylüyoruz.

Şu anda birçok amatör branşta turnuvalara gönderdiğimiz, yeni oyuncular yetiştirdiğimiz onbinlere yakın üyemiz mevcut, genç ve sporcu kardeşlerimize sporda yanınızda olduğumuzu söylüyoruz. Kardeşlerimizin yüzmeyi öğrendiği modern havuzlarımız var. Burada yine turnuvalara hazırlanıyorlar. Spor salonlarımız var. Hem merkezde hem de kırsalda ücretsiz olarak sunduğumuz halı alanlarımız mevcuttur. Her zaman gençlerin ve kadınların hizmetindeyiz.

“ATA SPOR KOMPLEKSİ’NİN PROJESİNİ TAMAMladık”

Şimdi bu konuyla ilgili müjdeli haberi verelim. Çet spor kompleksi tesisinin iş ve projesini tamamladık. İnşallah önümüzdeki dönemde milli sporlarımızın, güreşimizin ve okçuluğumuzun uluslararası standartlarda icra edildiği bir tesisin temellerini atacağız ve projesini hizmete açacağız.
Göbeklitepe adıyla açtığımız bir gastronomi merkezimiz var. Nasıl ki tüm tarih kitaplarını değiştiren Göbeklitepe ve kadim insanlarıyla medeniyetin, insanlığın ve yaşamın ilk başladığı yer Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesiyse, yöresel ve milli yemeklerimizin de kendine has lezzetleriyle sunulduğu bir mekana ihtiyaç vardı. tatlar ve tatlar açısından yöresel lezzetler. Bunu örnek olarak açtık. Diğer esnaf kardeşlerimize ve diğer vatandaşlarımıza.

“GELECEĞİN AŞÇILARI GÖBEKLİTEPE GASTRONOMİ MERKEZİNDE EĞİTİLİYOR”

Şu anda Göbeklitepe Gastronomi Merkezi oldukça aktif bir şekilde çalışıyor. Vatandaşlarımız gelip fırsatlarından yararlanıyor. Yerli ve yabancı konuklar buraya davet ediliyor. Orada yöresel lezzetlerimizin tadını çıkarıyorlar. Onları ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Normal Göbeklitepe Gastronomi Merkezi bünyesinde ayrıca gençlere yönelik kütüphanemiz, düğün sarayımız ve aşçıların gastronomi konusunda eğitim alabileceği eğitim mutfaklarımız bulunuyor. Oradaki öğrenci kardeşlerimizi ortak protokol anlaşması çerçevesinde yetiştirmeye çalışıyoruz.

İşimizi aşkla yapıyoruz. Aşkla çalışan asla yorulmaz. 7/24 bakılmaksızın deprem anında vatandaşlarımızın yanında olduk, sel anında da hizmetinde olduk. Diğer hizmetlerimizle de kırsalda elliye yakın köy ve bir mahallemizi asfaltlamış olduk. Yirmiye yakın mahalleye park yaptık. Merkezde birçok mahallemizi yeniledik. Çevre Bakanlığı ile de millet bahçesinin yeniden açılması konusunda anlaşma yaptık. Büyükşehir şehrimizle birlikte şu anda 118 dönümlük alan hizmet veriyor.

Umarım her günümüzü, her saatimizi, her dakikamızı Haliliyemiz için neler yapabiliriz diye düşünerek geçiririz, vatandaşlarımızın dikkatini çeker ve bunu seçerlerse nerede görsek kucaklaşırız. Bunun için vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle nezaketlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. İnşallah Haliliye’yi gelecekte daha da güzelleştirmek, daha modern hale getirmek ve genciyle, yaşlısıyla, kadını ile her bireyiyle geleceğe hazırlamak için elimizden geleni yapacağız. Bizi ağırladıkları için Haber7 ailesine teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.

KAYNAK: HABER7

derikajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler