Haber

Kılıçdaroğlu: Terör örgütlerinden Medet Umar oldular, yazıklar olsun

HABER: MEHMET AKGÜN – Kamera: FATİH NAZIM EFE

Millet İttifakı Başkan Adayı ve CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Erzurum’da Antalya mitinginden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik provokasyona tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, “Bizi birbirimize düşürüp gerginlik çıkarmak istiyorlar. Gerginlikten kaçınacağız. Gerginlik yaratmayacağız. Bunun için daha 4-5 gün var. Bakın olayları esnetmek istiyorlar. İnsan esnetemez” dedi. Terör örgütünden yardım bekliyoruz. Olsun” dedi.

Millet İttifakı Başkan Adayı ve CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bu akşam Antalya’da miting düzenledi. Kılıçdaroğlu, mitingde şunları söyledi:

“Değişime hazır mısınız? Değiştirelim mi? Eski köhne zihniyeti mi değiştireceğiz? Halkın gücünü iktidara mı getireceğiz? Sizin için çalışıp mücadele edeceğim. Bu ülkeye barışı, huzuru, kardeşliği getireceğim. Kimsenin kimlik, inanç ya da yaşam tarzı bu ülkede siyasetin konusu olacaktır.İnsan, Allah’ın yarattığı en değerli varlıktır ve Kemal Bey’in başının üstünde yeri vardır.

Dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan Antalya’da yaşıyorsunuz. Tanrı aşkına, bana söyler misin? Dünyada kaç tane Antalya var? Antalya var. Olağanüstü keyifli bir Antalya’da, olağanüstü bir doğada yaşıyorsunuz. Dağları, ovaları, güzel insanları, tarihi ve sanayisi var. Herşeye sahip. Böyle güzel bir şehirde ve bu şehirde herkesin huzur içinde yaşamasını istiyorum. Barışı tüm Türkiye’ye yayarsanız çok sevinirim.

“HER ZAMAN DAHA FAZLA TURİST GELECEK”

Bazı önemli notlara kısaca değineceğim. Bir, bir şey söylüyorlar. Kılıçdaroğlu’nu seçerseniz Rusya ile gelecek kavga edecek, Rusya’dan turist gelmeyecek. Sana onlardan bahsediyorum. Sandığa gideceksin, ders vereceksin. Biz Mustafa Kemal Atatürk’ün ideolojisine inanan insanlarız. Yurtta barış, dünyada barıştır. Barıştan daha hoş ne olabilir, huzur. Merhametten daha iyi ne olabilir? Herkesi kucaklayacağız. Herkes kol kola turist olarak ülkemize gelecek. Antalya, Muğla, Bodrum onu ​​ağırlayacak. Kendisini Türkiye’nin her yerinde ağırlıyoruz. Güler yüzle memleketine döner. Kavga etmeye niyetimiz yok. Bunu herkesin bilmesini istiyorum. Rusya’dan buraya turist olarak gelen herkesin başımızın üstünde yeri var. Neden? Misafirimiz zaten. Geleceği Türkiye, Antalya görecek. Zevklerini görecek. Gidip Rusya’daki Antalya’yı anlatacak, her seferinde daha çok turist gelecek. Hiçbir sorunumuz yok.

“YARDIM SAYISI 4 KAT ARTTI”

İki, yine diyorlar ki, aman Kemal Bey’e oy vermeyin. Neden? Gelirse bütün sosyal yardımları kesecek. Peki neden keselim? Akıl ve mantık vardır. Konumumdan dolayı saçmalık kelimesini kullanmak istemiyorum. Ama doğruyu söylemiyorlar. Neden keselim? Sağ elin verdiğini sol el görmez mantığıyla aile destek sigortası kurarak sosyal yardım sağlayacağız. Kimse endişelenmesin. Belediye başkanlarımız onlara oy vermeyin yardımları geldiklerinde keserler derdi. Tam tersiydi. Belediye başkanlarımızın yaptığı bağış sayısı 4 kat arttı.

Söyledikleri bir şey daha var. Efendim gelirlerse terör örgütleriyle işbirliği yaparlar. İşbirliği yapan, tüm numaraları çeken sizsiniz. İki kırmızı çizgimiz var. Açık ve net konuşuyorum. CHP ve Millet İttifakı’nın iki kırmızı çizgisi var. Tek bayrak, iki vatan. Bayrak ve vatan bizim için vazgeçilmezdir. Bayrağımızı ve vatanımızı her şeyin üzerinde tutuyoruz. Bunu da herkesin bilmesini istiyorum. Kuvayı Milliye geleneğinden gelen bir partinin CHP ile arka kapıda pazarlık edip ön plana çıktıktan sonra onu suçlama gibi acizliğine asla düşmeyeceğiz ve böyle bir şeyi asla kabul etmeyeceğiz. Her yerde ve çevrede halka gerçekleri anlatmak boynumuzun borcudur.

Bir şey daha. Yazar, askerliğini yapanlar görüyor ki; “Sınır onurdur” diye yazıyor. Sınırlarımız yoldan geçen hana döndü. Kim giderse Türkiye’ye geliyor. Kim giderse Türkiye’ye geliyor. Resmi rakamlara göre 3 milyon 600 bin Suriyeli var. Afganların sayısını hiç bilmiyoruz. Kemal Bey’in bir sözü var. Antalya halkına ve Türkiye halkına sözü var. 85 milyonluk sözü var. En geç 2 yıl içinde tüm Suriyeli kardeşlerimizi Suriye’ye göndereceğiz, uğurlayacağız. Söyleyemiyorlar, söyleyemiyorlar. Ama kendi ülkemize gelirsek onlar Suriyeli turist olarak gelip eğlenebilirler, yemeklerini yiyebilirler, düğünlerini yapabilirler. Türkiye’de her şey mümkün. Onları ağırlayabiliriz. Ama Suriye’den gelip Türkiye’de asgari ücretin yarısıyla, insan haklarına aykırı koşullarda çalışmayı doğru bulmuyoruz.

Birlikte kazanacağız. Oylarımızı bölmeyeceğiz. bir araya geleceğiz Mahkemeye gideceğiz. Birlikte kazanacağız. Otoriter rejime demokratik yollarla son vereceğiz. Bunu ortaya çıkaracak olan siz bu ülkenin saygıdeğer vatandaşlarısınız. Birlikte sandığa gideceğiz.

VATANDAŞLARDAN AKP VE MHP’Lİ SEÇMEN TALEBİ

Sandıklara giderken son seçimlerde AK Parti’ye veya MHP’ye oy vermiş bir vatandaşı da siz ikna edeceksiniz. Gel, diyeceksin. Türkiye çok kampçı. Türkiye neredeyse kargaşa noktasına geldi. Değişime ihtiyacımız var. Bir saldırı daha yapalım. Değişikliği yapalım. Benimle gelin, bu kez Kılıçdaroğlu’na oy verelim. Türkiye’ye barış getirecekse getirecektir. Birlikte, kol kola, eğlenerek, şenlik havasında gidelim mi diyeceksin? (Vatandaşlar ‘Evet’ cevabını verdi)

Gençler ilk kez sandık başına gidecek, oy kullanacaksınız. Yaklaşık 5,5 milyon genç sandık başına gidip oy kullanacak. Değişimin tarihini yazacaksınız. Dünya siyaset tarihine değerli bir not bırakacaksınız. Dünya siyaset tarihini yazanlar, Türkiye’deki gençlerin demokratik yollarla otoriter bir yönetimi değiştirdiğini söyleyecekler, kendilerine hayırlı olsun diyecekler. Ben de bu ülkenin demokrasi isteyen tüm gençlerine helal olsun diyorum.

“AKDENİZ HAVZASI’NIN EN GÜÇLÜ ÜLKE OLACAĞIZ”

Biliyorsunuz iklim değişikliği var. İklim değişikliği orman yangınlarına neden oluyor. Burada yaşadı. Antalya da orman yangınları yaşadı. Birçok yerde sorunlar çıktı. Büyükşehir belediye başkanımız sağ olsun tüm ekipleriyle orman yangınlarını söndürmeye çalıştı. Oylarınız ile ben Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturduğumda Allah razı olsun, Cumhurbaşkanlığına bağlı 16 uçak var. Neden 16 uçak olduğunu bilmiyorum. 16 uçak satacağım, itfaiye uçağı alacağım ve yangın çıkınca söndüreceğiz. Bu sayede sadece Antalya’da değil tüm Akdeniz ve Ege’de çıkacak yangınlara anında müdahale edeceğiz. Muhtemelen diğer ülkelerde, örneğin komşumuz Yunanistan’da çıkarsa. Biz de oraya gideceğiz. Oradaki yangınları da söndüreceğiz. Tüm Akdeniz havzasının en güçlü ülkesi olacağız. Senin de bundan emin olmanı istiyorum.

Taşeron işçilerimiz var. Tüm taşeron işçilere ekip vereceğiz. Devlet taşeron işçi çalıştırmıyor. Bir personel ekibi istihdam etmektedir. Personel personeldir, görevlerini bu çerçevede yaparlar. Bunu da bilin. Hafızanızın bir yerine yazın. Taşeron işçiler de yazsın. Kemal Bey Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturduğunda takımlarınızın nasıl takdim edildiğini Antalya ve tüm dünya görecek. Emin ol.

“EVİMİZİN MUTFAĞINDA NE OLDUĞUNU BİLİRSİNİZ”

Allah nasip etti, sizlerin oylarıyla Cumhurbaşkanlığı’nı aldığımda saraylarda oturmayacağım. Saray bana göre değil. Ailem saray gibi değil. Sarayda yaşamıyoruz, yaşıyoruz ve sizin gibi oluyoruz. Mütevazı yaşıyoruz. Ben, eşim ve çocuklarım çok rahat yaşıyoruz. Aslında bizim evin mutfağını siz daha iyi bilirsiniz. Evimizin mutfağında ne olduğunu bilirsiniz. Çok güzel. Nefis yemeğimizi yiyoruz ve kahvaltımızı yapıyoruz. Onun için saraylara gitmeyeceğiz, saraylarda yaşamayacağız diyorum. Senin gibi mütevazi yaşayacağız. Bir yere gideceksek Gazi Mustafa Kemal’in Çankaya Köşkü’ne gideriz.

“HEP BİRLİKTE”

Bir şeyleri esnetiyorlar, esnetmek istiyorlar. Gerginlikten bir çıkar elde edip toplumu birbirine kırdırmak istiyorlar. Her birimiz sakin olacağız. Her birimiz dikkatli olacağız. Bu provokasyonlara kanmamak için her birimiz dikkatli olacağız. Erzurum’da bugün… Bu ülkede kimse yalnız kalmasın. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ne diyor? Cumhuriyetin özellikle yetimlerin insanı olduğunu söylüyor. Gazi Mustafa Kemal öyle diyor. Kimse kendini yalnız hissetmesin diye. Bakın, her birimiz sakince bakmalı ve hareket etmeliyiz. Onları domuz bağı bağlayıp insan öldürenler, SADAT’lar, beşli çeteler, o çetelerin haydutları. Bunların hepsi bir araya geldi.

“ETKİNLİĞİ ALMAK İSTİYORLAR”

Olayları uzatmak istiyorlar. Toplumu birbirlerine karşı kışkırtmak istiyorlar. Bazı adamları var. Sinan Ateş’in katilleri de bu çerçevede. Onlar da torbacı. O satıcıların ne olduğunu çok iyi biliyorum. Merak etmeyin Sinan Ateş’in katillerini yakalayacağım, kulaklarından tutup mahkemeye çıkaracağım. Gaffar Okan’ın katillerini yakalayacağım, kulaklarından tutup mahkemeye çıkaracağım. Bizi birbirimize düşürmek ve gerilim yaratmak istiyorlar. Gerginlikten kaçınacağız. Gergin olamayız. 4-5 gün kaldı. Bak, işleri uzatmak istiyorlar. Bir insan terör örgütünden yardım bekleyemez. Terör örgütüne güvenme noktasına geldiler. Gerçekten onlara iyi şanslar. Yazıklar olsun sana.

“KİMİN YAPTIĞINI VE KİMİN YAPTIĞINI BİLİYORUZ”

Erzurum Milli Mücadelemizin en nadide şehirlerinden biridir. Erzurumlular dosttur, bu işlere bulaşmazlar, insanları severler. Erzurum’u öğrencilik yıllarımdan bilirim. Erzurumluları tanırım. Ama oradaki provokasyonlar Erzurumlu kardeşlerimi üzdü. Bu konu ile ilgili çok sayıda telefon aldık. Erzurumlu böyle değil ama bir avuç insan yaptı. Kimin yaptığını ve yapanları biliyoruz. Bir yerlerden yardım bekliyorlar. İktidarı bırakmayacağımızı görme arayışı içindeler sanki.

“UZUN SÜRE OTURMAYIP KOLTUĞUNDA ÇALIŞMAYAN KİŞİNİN HASTALIK NEDENİ VAR… ALTINDAN GEÇMİŞ DEMEKTİR”

Unutmayın, sandalyesinde uzun süre oturan ve yerinden kalkmayan kişinin yaptığı dağınıklık vardır. Oradan çıkmıyor. Altında demektir. Koltuklarından kalkmak istemiyorlar değil mi? Neden ayağa kalkmak istemiyorsunuz, neden halkın iradesine saygı duymak istemiyorsunuz?

“BAYRAM HAVASINDA GİDECEĞİMİZ KUTULARA”

Halkın iradesine saygı gösterin. Kutular gelecek. Bayram havasında sandık başına gideceğiz. benim kelimem? (Vatandaşlar ‘Söz’ diye cevap verdiler). Bir şenlik havasında, güle güle oynayarak ve kol kola takılacağız. O kadar da musiki, türkü söyleyip sandığa gideceğiz. Çünkü bu ülkeye yeniden demokrasi getireceğiz. Demokrasi tekrar gelecek. Gençlerimiz tweet atınca anne babaları uyarmayacak. Ah oğlum, kızım yapma bunu, tutuklanırsın diye paniğe kapılmaz. Gençler size bir sözüm var, ben Cumhurbaşkanı olduğumda beni en kolay siz eleştireceksiniz. Kolaylıkla eleştirebileceksiniz ve ben de eleştirinizden öğreneceğim.

“YILLARCA YAPAMADIĞINI YAPTI”

Ekrem Lider, Avrupa’nın en büyük metropolünü yöneten ve başka hiçbir metropolün yapmadığı 10 büyük metro inşaatını aynı anda yapıp bitirmeye çalışan bir kişidir. Yıllardır yapamadığını yaptı. Burada da Büyükşehir Belediye Başkanınız Muhittin Bey, güneş enerjisinden yararlanarak çok cüzi bir bedelle birçok çiftçimize güneş enerjisi ve elektrik sağlıyor. Kooperatifler her türlü desteği verirler. Göreceksiniz, Türkiye’de belediye başkanlarımızın bütün başarılarını göreceksiniz. Türkiye aldığında herkes görecek. Türkiye’nin nasıl büyüdüğünü, geliştiğini görecekler. Yoksulluğun nasıl biteceğini görecekler. Benim sözüm benim sözümdür. Bizim yönetimimizde kış ortasında hiçbir çocuk aç yatmayacak, hiçbir fakirin suyu kesilmeyecek, hiçbir fakir ailenin elektriği kesilmeyecek, hiçbir fakir ailenin doğalgazı kesilmeyecek.

Kaynak: ANKA / Yeni

keciborluajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler